

Growing and sharing prosperity

—— Delivering our City Deal ———

23 October 2017

To: Members of the Greater Cambridge Partnership Joint Assembly:

Councillor Kevin Price Cambridge City Council (Chairperson)

Councillor Tim Wotherspoon Cambridgeshire County Council (Vice Chairperson)

Councillor David Baigent Cambridge City Council
Councillor Tim Bick Cambridge City Council

Councillor Noel Kavanagh
Councillor John Williams
Cambridgeshire County Council
Cambridgeshire County Council

Councillor Grenville Chamberlain
Councillor Kevin Cuffley
Councillor Bridget Smith
South Cambridgeshire District Council
South Cambridgeshire District Council

Sir Michael Marshall Group

Mark Robertson Cambridge Regional College

Claire Ruskin Cambridge Network
Helen Valentine Anglia Ruskin University

Dr John Wells Cancer Research UK Cambridge Institute

Andy Williams AstraZeneca

Dear Sir / Madam

You are invited to attend the next meeting of GREATER CAMBRIDGE PARTNERSHIP JOINT ASSEMBLY, which will be held in the THE COUNCIL CHAMBER, SOUTH CAMBRIDGESHIRE HALL, CAMBOURNE on THURSDAY, 2 NOVEMBER 2017 at 2.00pm

Requests for a large print agenda must be received at least 48 hours before the meeting.

AGENDA

PAGES

1. Apologies for absence

To receive any apologies for absence.

2. Declarations of Interest

To receive any declarations of interest from members of the Joint Assembly.

3. Minutes of Previous Meeting

1 - 18

To confirm as a correct record the minutes of the meeting held on 13 September 2017.

4. Questions from Members of the Public

19 - 20

5. Petitions

6.	A1307 Three Campuses to Cambridge (A1307 Haverhill to Cambridge) - 25 mins (2.15pm - 2.40pm) To consider the attached report.	21 - 34
7.	Western Orbital - 20 mins (2.40pm-3.00pm) To consider the attached report.	35 - 40
8.	Rapid Mass Transit Strategic Options Appraisal - 30 mins (3.00pm-3.30pm) Interim report from consultants Steer Davies Gleave (presentation).	
9.	Histon Road - 15 mins (3.30pm-3.45pm) To consider the attached report.	41 - 70
10.	Quarterly Progress Report - 10 mins (3.45pm-3.55pm) To consider the attached report.	71 - 98
11.	Date of Next Meeting - 5 mins (3.55pm-4.00pm) Thursday 18 January 2018 in the Kreis Viersen Room, Shire Hall, Cambridge	